OB-vinimport.dk

Vinifikation : mosten fra de forskellige drue-sorter vinificeres hver for sig. Gæres i 4-5 uger under temeperatur kontrol i ståltanke.

Remontage, dvs at man pumper mosten over druerne (”hatten” som ligger øverst) for at udtrække den maksimale farve og smag

et par gange hver dag.

 

 

                   Chateauneuf du Pape

                                                 AOC Chateauneuf du Pape

                                         Domaine du Grand Tinel

                                               rød

Drue-sammensætning : 80% Grenache  15% Syrah 5% Mourvedre

Vinstokkenes gennemsnitlige alder : 60 år

Jordbundsforhold : kalkholdig lerjord med rullesten

Udbytte : 30 hektoliter pr hektar

Høst : håndplukning, sortering og selektering af druerne dels i marken, dels på sorteringsborde inden vinifikationen

Lagring : Syrah og Mourvedre lagres 12-18 måneder, en del i store ege fade og en del i normale barriques. Grenache

lagres 12-18 måneder i ståltanke for at bevare frugten.

Servering : ved 16-17 grader

Produktion : ca. 52.000 flasker årligt

På toppen : 2 til 12 år efter høsten

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED ob-vinimport.dk