Riomal de Molines

                                              Vin de Pays du Gard

                                                         rød

Drue-sammensætning :  100% Carigan

Vinstokkenes gennemsnitlige alder : 40 år

Jordbundsforhold : stenet kalkholdig lerjord

Udbytte : 30 hektoliter pr hektar

Høst : håndplukket

Vinifikation : druerne presses ikke, men gæres hele (Macération Carbonique) under en temperatur imellem 28 og 30 grader. Ved ”Macération Carbonique”

metoden,  fylder man hele drueklaser med stilk i kulsyrefyldte tanke. Der vil nu ske en naturlig gæring inde i den enkelte drue. Den gærende most vil

trække farven ud af skindet indefra, og når gæringen når et vist punkt, sprænges druen og mosten siver fra.

Lagring : 6 måneder i betontank

Servering :ved 15-18 grader

Produktion : ca 5.000 flasker årligt

På toppen : 2 til 7 år efter høsten

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED ob-vinimport.dk