OB-vinimport.dk

 

 

                 Grand Reserve Rouge

                          Vin de Pays du Gard                                                      

                                         rød

Drue-sammensætning :  100% Merlot

Vinstokkenes gennemsnitlige alder : 25 år

Jordbundsforhold : stenet kalkholdig lerjord

Udbytte : 20 hektoliter pr hektar

Høst : maskinhøstet

Vinifikation : mosten gæres i 45 dage i en plasticbeklædt tank ved en temperatur mellem 25 og 30 grader. Traditionel vinifikation med Remontage, dvs. at man pumper mosten over druerne (”hatten” som ligger øverst) for at udtrække den maksimale farve og smag. Man skubber desuden ”hatten” ned i mosten et par gange om dagen.

Lagring : 36 måneder i 500 liters egetræsfade

Servering :ved 17-20 grader

Produktion : ca 2.700 flasker årligt

På toppen : 5 til 10 år efter høsten

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED ob-vinimport.dk