OB-vinimport.dk

                   Vacqueyras                  

                                                   AOC Vacqueyras

                                            Domaine de Saint Paul

                                                  Rød

Drue-sammensætning : 80% Grenache og 20% Mourvèdre

Vinstokkenes gennemsnitlige alder : 50-60 år

Jordbundsforhold : sydvendt skråning med sandet lerjord

Udbytte : 30 hektoliter pr hektar

Høst : håndplukning, sortering og selektering af druerne først i marken og dernæst på domainet. Domainet er certificeret økologisk

Vinifikation : mosten fra de 2 drue-sorter vinificeres hver for sig. Gæres i 3-4 uger under temperatur kontrol i rustfrie ståltanke. Remantage, dvs at man pumper mosten op over druerne ("hatten" som ligger øverst) for at udtrække den maksimale farve og smag et par gange hver dag.

Lagring : lagret i ca 10 måneder i rustfrie ståltanke

Servering : ved 18 grader

Produktion : ca 6.680 flasker årligt

På toppen : 3 til 10 år efter høsten

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED ob-vinimport.dk